Gyakornoki program a Zachor Alapítványnál

A Zachor Alapítvány a Társadalmi Emlékezetért civil oktatási szervezet gyakornoki programot hirdet a 2019. októbertől decemberig tartó időszakra.

Separator item

Gyakornoki programunkra a formális és nem formális oktatás, oktatáskutatás, kritikai gondolkodást fejlesztő digitális oktatási programok, személyes emlékezet, személyes történetek, videóinterjús visszaemlékezések iránt érdeklődő egyetemi hallgatók jelentkezését várjuk.

A program 8-10 hét időtartamú, heti 8-12 óra elfoglaltságot jelent. Ez alatt az idő alatt a gyakornok megismerkedik a Zachor Alapítvány oktatási és kutatási programjaival, rendezvényeivel, nemzetközi partnerekkel közös projektjeivel.

A gyakornok feladata az egyes projektek előkészítésében és lebonyolításában való közreműködés mellett a USC Soá Alapítvány Vizuális Történelmi Archívumában való kutatás, összefoglalók készítése lesz. A program során a gyakornok aktívan részt vesz a mindennapi munkában, megismerkedik egy civil szervezet működésével, érdeklődése szerint bekapcsolódik oktatási és/vagy kutatási területen szakmai feladatokba. Az így szerzett tapasztalat nagyban segíti a későbbi szakmai munkáját.

Kérjük, hogy az érdeklődők motivációs levelet és önéletrajzot mellékelve, emailben jelentkezzenek a zachor@zachor.hu emailcímen. A jelentkezőket ezután személyes interjúra hívjuk majd.

A jelentkezésnél előnyt jelent az angol nyelvtudás.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 20.

A programra pályázók hozzánk eljuttatott személyes adatait harmadik félnek nem adjuk ki és a pályázási folyamat lezárulta után legkésőbb 30 nappal megsemmisítjük (EU 2016/679.)